ECO Control által minősített natúrkozmetikum.

CALENA © 2014      Jogi Nyilatkozat

CALENA © 2014      Jogi Nyilatkozat!

Lime-Grapefruit Fürdocsokoládé

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Praesent vestibulum molestie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Én vagyok lelked friss ereje!"

 

A lime felfrissít – és a jelenbe repít Téged!

A grapefruit élénkít és javítja a hangulatodat.

 

A Lime-Grapefruit termékcsalád minden tagja kézzel szedett mentából, vasfűből és cickafarokból készült, egyedülálló BIO elixíreket tartalmaz.

Az élénkítő, felfrissítő keverék fokozza a bőr vízmegtartó képességét.

A vasfűnek már az ókorban is csodálatos tulajdonságokat tulajdonítottak. Értékes gyógynövénynek számított és a halhatatlanság hordozójának tekintették.

 

Az eredeti

A Calena fürdőcsokoládék igazi minősített natúrkozmetikumok = 100% természetes összetevők - 24 fürdésre elegendő élvezet!

 

Figyelem! Léteznek hasonló termékek a piacon, de sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy természetességre hivatkozva bizony feltűnnek a szintetikus illatanyagok. (pl, eper, barack, stb.)

Az eredeti Calena - Citrom-Grapefruit Fürdőcsokoládé, nem tartalmaz töltőanyagokat, (szódabikarbóna, mesterséges illatanyagok, habosítók) csak tisztán természetes és tápláló.

 

A harmonizáló menta, verbéna és cickafark virágszirom elixírek megnyugtatják a bőrt, egészséges, bársonyos érzetet kölcsönöznek. A Citrom-Grapefruit Fürdőcsokoládé természetes illatkompozíciója - friss, éltető, élénkítő citrus illatok - új erőket mozgósít benned.

 

Felhasználás:

Csak egy kocka a bio fürdőcsokoládéból és hagyjuk magunk mellett a vízben elolvadni. A kókuszvaj és a BIO argánolaj természetes nevedvességfaktorának köszönnhetően megóvják bőrödet a kiszáradástól.  Fürdés után tapasztald meg és élvezd bőröd csodálatosan gyengéd és könnyedén ápolt tapintását. Bőrödről a vizet finoman itasd fel törölköződdel, ne dörzsöld szárazra!

További krémezés nem szükséges.

 

Összetevők:

Theobroma Cacao Butter, Cocos Nucifera Oil*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Mentha Viridis Leaf Extract*, Verbena Officinalis Flower Extract*, Achillea Millefolium Extract*, Aroma, D-Limonene**, Geraniol**, Linalool**, Citral**, Citronellol**.

 

*= ellenőrzött biogazdálkodásból származik

**= természetes olajok összetevői